الأربعاء، 19 يونيو 2013

اومليت السبانخ بالجبنه

المقادير :

•4 بيضات
•2 ملعقة كبيرة لبن
•2 كوب أوراق سبانخ مقطّعة قطع صغيرةثمرة فلفل أحمر مقطّعة قطع صغيرة
•¼ كوب جبنة شيدر مبشورة
•¼ ملعقة فلفل أحمر حارملعقة صغيرة ثوم مفروم
•ملعقة كبيرة زبدة
•ملح وفلفل أسود
طريقة التحضير:

-اخفقي البيض كويس مع الملح والفلفل الأسود والأحمر الحار والثوم واللبن.
-سيّحي الزبدة على نار هادية، وضيفي عليها البيض وسيبيه على النار لمدة 5 دقائق.
-بعد كده ضيف عليه السبانخ والجبنة وقطع الفلفل الأحمر الحار، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن البيض استوى والجبنة دابت.. وبألف هنا وشفا.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
Design by Wordpress Templates | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Comparisons تعريب : ق,ب,م